Doneren

Waar wordt ons geld aan besteed?

Ons geld wordt uitgegeven aan onze vaste lasten, zoals:

Onze website

Onze website moet geoptimaliseerd worden. Hiermee zorg je voor een goede vindbaarheid, een goede optimalisatie van zoekwoorden en een mooi design. Daarnaast worden er veel verschillende systemen op onze website gebruikt, welke niet allemaal kosteloos zijn.

Onze telefoniediensten

Stichting Gepest-Worden Nederland heeft een breed scala aan telefoniediensten actief. Denk aan ons 0800-nummer, 0900-nummer en 088-nummers voor collega's. Deze kosten moeten allemaal gedekt worden. Daarnaast moeten wij voor alle gesprekken via mobiele telefoons naar ons 0800-nummer de gesprekskosten betalen. Een 0800-nummergesprek is namelijk gratis voor de beller, maar niet voor de gebelde partij, wij dus.

Promotiemateriaal

Stichting Gepest-Worden Nederland doet veel aan promotie. Je moet je organisatie goed vindbaar houden, zodat je veel personen bereikt met een hulpmiddel. Wij bieden hulp via chat, telefoon en WhatsApp. Wanneer jongeren niet van onze website weten, weten ze ook niet dat wij deze hulp bieden. Daarom hebben wij veel drukwerk bij evenementen, zoals: flyers, posters, rollup-banners, spandoeken, pennen en T-shirts. Deze moeten allemaal bekostigd worden.

Bijeenkomsten en evenementen

Stichting Gepest-Worden Nederland organiseert regelmatig evenementen en kleine bijeenkomsten waar jongeren bijeenkomen om te kijken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Of bijvoorbeeld om meer bekendheid te krijgen en ons allerlei vragen te stellen. Deze evenementen en ruimtes zijn niet gratis. Hier wordt een klein deel van ons geld voor gebruikt.

Doneren via de bank

Heb je het geld al op jouw bankrekening staan en wil je dit simpelweg naar ons overboeken? Dat kan!

Hiervoor heb je onze bankgegevens nodig, die vind je hier:

IBAN-nummer: NL75 INGB 0008 2925 58
Banknaam: ING Bank
BIC-nummer: INGBNL2A

Doneren via iDEAL of PayPal

Doneren via iDEAL aan Stichting Gepest-Worden Nederland is heel eenvoudig. Je kent 'm wel: Betalen via je eigen bank, met iDEAL. Dat kan ook, klik op de knop en betaal! Hier kun je ook met PayPal betalen.

Doneer aan Gepest-Worden

Doneren via ons eigen telefoonnummer

Stichting Gepest-Worden Nederland beschikt over een eigen telefoonnummer om jouw donatie uit te brengen. Je kunt door hiermee te bellen simpelweg €1,40 doneren.
De gesprekskosten bedragen voor het gesprek dan ook €1,40. Deze worden later via jouw telecomprovider van jouw bankrekening geïncasseerd.

0900 - 61 61 61 6 (€1,40 p/gesprek)

Doneren via automatische incasso

Via onderstaand formulier kun je eenvoudig en snel eenmalig of maandelijks een bedrag doneren aan Stichting Gepest-Worden Nederland.


Doneerlinks voor andere methodes


Doneer via SMS of telefoon

Wil je doneren via een andere manier, bijvoorbeeld via cheque of doormiddel van een georganiseerde actie? Neem dan contact op met de contactpersoon die hiernaast wordt aangegeven. Wij helpen je graag bij jouw actie.

Contact opnemen

Eigen actie georganiseerd, of heb je vragen over doneren? Bel of mail met Mike.

Mike Matheeuwsen

088 - 234 0 400
mike.matheeuwsen@sgpw.nl

Word je gepest?

Gebruik het Stappenplan! Het Stappenplan is dé perfecte manier om een oplossing te zoeken voor jouw vraag over pesten.

Stappenplan

Doneer aan Gepest-Worden

Zonder financiële bijdrages zou Gepest-Worden niet kunnen bestaan. Help ons mee!

Waarom doneren?

©2012 - 2020 Stichting Gepest-Worden Nederland. Alle rechten voorbehouden.